Webhotellit ›

Jotta voit luoda omat kotisivut omalla verkkotunnuksella, tarvitset laadukkaan ja turvallisen webhotellin sivustollesi. Me tarjoamme luotettavat webhotellit sekä valmiit webhotellipaketit, jotka sisältävät pohjan kotisivuille sekä sähköposteille samassa paketissa!

 

Meiltä saat edulliset webhotellit sivustollesi sekä kotimaisen ylläpitopalvelun nopeasti. Webhotelliin kuuluvat sekä kotisivutila, sähköpostipalvelu että ylläpito. Webhotellissa me hoidamme ylläpidon ja sinä voit keskittyä omaan osaamiseesi ja liiketoimintaasi. Olitpa yksityinen tai yrittäjä, niin tarjoamme sinulle kotimaiset, laadukkaat ja helppokäyttöiset webhotellipalvelut, jotka takaavat verkkosivujesi esteettömän toiminnan.

Webhotelli on perusta jokaiselle verkkosivustolle, joten sen valintaan kannattaa panostaa. Kuinka paljon sivuillasi käy vierailijoita? Kuinka paljon kuvamateriaalia haluat ladata? Haluatko pyörittää verkkokauppaa? Esimerkiksi näitä kysymyksiä kannattaa pohtia webhotellia valitessa. Autamme mielellämme löytämään juuri sinulle oikeanlaisen webhotelliratkaisun.

Valmiista webhotellipaketeistamme löytyy niin pienelle kuin suurellekin yritykselle sopiva vaihtoehto, mutta tarjoamme myös räätälöintimahdollisuuksia asiakaskohtaisten tarpeiden pohjalta. Webhotelleihin on saatavilla lisäpalveluita. Webhotelleihin voidaan myös liittää useampia rinnakkaisia verkkotunnuksia eli domaineja. Kaikille uusille rekisteröitymisille tarjoamme ilmaisen verkkotunnuksen ensimmäisen vuoden ajaksi.

Mikäli etsit hyvin tehokasta webhotellia monipuolisten verkkosivujen tai verkkokaupan käyttöön, suosittelemme tutustumaan uutuuspalveluihimme nWeb ja nWeb Pro.

 

Suositut webhotellipakettimme

nLite on pienin webhotellipakettimme, joka sisältää 5 sähköpostitiliä, 100Mt levytilaa ja 3Gt liikennöintiä kuukaudessa. Hinta 36,6e/vuosi. Tilaa TÄSTÄ!

nBasic+ suosituin webhotellipakettimme, joka sisältää 25 sähköpostitiliä, 1Gt levytilaa ja 15Gt liikennöintiä kuukaudessa. Hinta 84e/vuosi. Tilaa TÄSTÄ!

nPremium suurin webhotellipakettimme, joka sisältää 50 sähköpostitiliä, 4Gt levytilaa ja 30Gt liikennöintiä kuukaudessa.  Hinta 129e/vuosi. Tilaa TÄSTÄ!

Saatavilla myös nPark-domainparkki, joka ei ole webhotelli vaan siihen voidaan liittää mikä tahansa verkkotunnus säilytettäväksi ilman kotisivuja ja sähköpostiosoitteita.