Asiakaspalvelija offline

Web-hotellit ›

Jotta voit luoda omat verkkosivut omalla verkkotunnuksellasi, tarvitset laadukkaan ja turvallisen kodin verkkosivuillesi.  Hanki meiltä jo tänään halpa web-hotelli sivustollesi, jossa saat kotisivut sekä sähköpostit samassa paketissa!

Meiltä saat edulliset web-hotellit sivustollesi sekä kotimaisen ylläpitopalvelun nopeasti. Web-hotelliin kuuluvat sekä kotisivutila, sähköpostipalvelu että ylläpito. Web-hotellissa me hoidamme ylläpidon ja sinä voit keskittyä omaan osaamiseesi ja liiketoimintaasi. Olitpa yksityinen tai yrittäjä niin tarjoamme sinulle kotimaiset, laadukkaat ja helppokäyttöiset webhotellipalvelut, jotka takaavat verkkosivujesi esteettömän toiminnan.

Web-hotelli on perusta jokaiselle verkkosivustolle, joten sen valintaan kannattaa panostaa. Kuinka paljon sivuillasi käy vierailijoita? Kuinka paljon kuvamateriaalia haluat ladata? Haluatko pyörittää verkkokauppaa? Esimerkiksi näitä kysymyksiä kannattaa pohtia webhotellia valikoidessa. Autamme mielellämme valitsemaan sinulle oikeanlaisen web-hotelliratkaisun.

Valmiista web-hotellipaketeistamme löytyy niin pienelle kuin suurellekin yritykselle sopiva vaihtoehto, mutta tarjoamme myös räätälöintimahdollisuuksia asiakaskohtaisten tarpeiden pohjalta. Webhotelleihin on saatavilla lisäpalveluita. Web-hotelleihin voidaan myös liittää useampia rinnakkaisia verkkotunnuksia eli domaineja. Kaikille uusille rekisteröitymisille tarjoamme ilmaisen verkkotunnuksen ensimmäisen vuoden ajaksi.

Mikäli etsit hyvin tehokasta web-hotellia monipuolisten verkkosivujen tai verkkokaupan käyttöön, suosittelemme tutustumaan uutuuspalveluihimme nWeb ja nWeb Pro.